Nieuws (vervolg)
 

Diploma voor Rachel

Hoeraa! Rachel heeft haar diploma kraamverzorgende! Van harte gefeliciteerd! Al even geleden dit mooie diploma gehaald, nu het certificaat officieel binnen!

Heel veel plezier in ons team en dit mooie vak!!

Terug

 

Drie nieuwe kraamverzorgsters

Op 1 mei zijn bij ons drie nieuwe kraamverzorgsters gestart. Annelies met al jaren ervaring en Renata en Stacy kraamverzorgenden in opleiding.

Heel veel plezier bij Kraamzorg Langedijk!

Terug

 

Liefdevolle zorg

Lieve Jacqueline En dan is het gewoon al 2 mnd geleden dat je hier was. Dat ik kraamzorg zelf mocht ervaren. Het vertrouwen dat jij geeft, is zo belangrijk, je luisterend oor, aanvoelen van emoties... Daarnaast ben je een harde werker en mis ik de heerlijke dingen die je iedere keer weer maakte, een feestje op zich. Ook dankjewel voor de goede en lieve zorgen voor Pim, de knuffels en liefdevolle zorg naar hem straalde je gewoon uit.

Veel liefs Pim en Monique

Terug

Contact & adres


Hasselaarsweg 18
1704 DW Heerhugowaard

072 572 4925
info@kraamzorglangedijk.nl

KvK nr. 63625121
AGB-code 33006297

Volg ons:

Samenwerking

Kraamzorg Langedijk is een eigen organisatie, maar werkt nauw samen met ketenpartners en andere (kraamzorg) organisaties.

 

Zo is Kraamzorg Langedijk onderdeel van Geboortezorgplus, welke alle contracten heeft met verzekeraars, kwaliteits-, en keuringsorganisaties en de declaraties voor Kraamzorg Langedijk verzorgt.

Kwaliteit

Optimale start logo

     inschrijven

2024 © Kraamzorg Langedijk

Privacyverklaring

Inschrijven kraamzorg

menu