Over ons

Over ons


Kraamzorg Langedijk is in 2006 opgericht in samenwerking met verloskundige Joanna Kramer-Swierczynska. Nu ik na 30 jaar met het runnen van eigen verloskundigepraktijk ben gestopt ben ik nog wel eigenaar van deze succesvolle kraamzorgorganisatie. Samen met mijn enthousiaste team van kraamverzorgsters die met veel liefde voor jou en je partner klaarstaan om jullie eerste dagen met baby samen te beleven. Als ervaren verloskundige weet ik wat er in de periode waar de kraamverzorgster belangrijke rol speelt nodig is.

Alle kraamverzorgenden die bij Kraamzorg Langedijk werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg van zeer hoge kwaliteit. De kraamverzorgende richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgende de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

 Een persoonlijke benadering staat voorop.

Veel Liefs

Joanna Kramer-Swierczynska
verloskundige

Contact & adres


Hasselaarsweg 18
1704 DW Heerhugowaard

072 572 4925
info@kraamzorglangedijk.nl

KvK nr. 63625121
AGB-code 33006297

Volg ons:

Samenwerking

Kraamzorg Langedijk is een eigen organisatie, maar werkt nauw samen met ketenpartners en andere (kraamzorg) organisaties.

 

Zo is Kraamzorg Langedijk onderdeel van Geboortezorgplus, welke alle contracten heeft met verzekeraars, kwaliteits-, en keuringsorganisaties en de declaraties voor Kraamzorg Langedijk verzorgt.

Kwaliteit

Optimale start logo

     inschrijven

2024 © Kraamzorg Langedijk

Privacyverklaring

Inschrijven kraamzorg

menu